Atelier de Croitorie

AcasaDecor- atelier de moda vine în întâmpinarea nevoilor Dvs. Știm ca timpul este prețios astfel ca ne-am gândit sa simplificam foarte mult procesul de croitorie. 

 

Doriți ceva unic ? Sau poate ați văzut un model la marile case de moda dar prețul este prea mare. AcasaDecor - atelier de moda este răspunsul : calitate, flexibilitate, unicitate și preturi accesibile. 

 

AcasaDecor va pune la dispoziție  servicii de croitorie pe comanda pentru următoarele articole de vestimentație:

 

Femei : sacouri, fuste, bluze, rochii, veste și pantaloni, rochii și sarafane, paltoane și jachete, bluze, ținute de ocazie

Bărbați :  paltoane, veste si pantaloni, pijamale, halate

Copii pantaloni, veste, sacouri, costume, pijamale, halate

 

Probabil va întrebați cum funcționează. Simplu, urmand cei 3 pasi de mai jos : 

 

1. Accesati sectiunea "Ghid de Masurareunde veți găsi Formularul de Masuri impreuna cu ghidul de ajutor pentru a putea efectua măsurătorile în mod corect. Atasati modelul/ schita modelui dorit in formular si completati datele de contact de la sfarsitul formularui.

nota: modelul va fi croit exact pe măsurile pe care Dvs. ni le furnizați, astfel ca va rugam sa acordați o importanta deosebita procesului de măsurare.

 

2. Dupa primirea formularului si calcularea materialului necesar, care depinde de modelul ales (tip, culoare) și măsurătorile Dvs. va comunicam necesarul de material și prețul atât pentru material cât și pentru manopera. Apoi Dvs. decideți dacă doriți sa lucram sau nu cu materialul Dvs. 

nota: dacă optați pentru materialul Dvs., acesta se va trimite prin curier iar costul transportului va fi suportat de către Dvs. 

 

3. Apoi noi ne punem pe treaba iar Dvs. așteptați sa va ajungă acasă coletul cu noua piesa vestimentara. Daca mai este nevoie de retușuri, nici o problema, ne trimiteți coletul înapoi pentru modificari. 

 

Pentru mai multe noutati din lumea modei nu ezitati sa accesati Blog-ul AcasaDecor unde veti putea vedea ultimele modele vestimentare aparute si ce este in trend la ora actuala. 

 

Ultimele noutati din lumea modei nu v-au inspirat in a alege un model pentru Dvs? Nici o problema, AcasaDecor va pune la dispozitie in cadrul categoriei "Atelier de Croitorie- Modele" unele din cele mai populare piese de vestimentatie pentru femei, barbati si copii. Deasemenea, in aceasta sectiune va puteti inspira in a alege materialul potrivit pentru noul Dvs. articol de vestimentatie.

 

 

Pentru detalii referitoare la tarifele practicate va rugam consultați secțiunea "Tarife Atelier de Croitorie".