Despre noi

Acasa Decor a fost infiinta in anul 2014, iar in tot acest timp am reusit sa satisfacem cerintele celor mai multi dintre clientii nostrii, marturie stau comentariile acestora.

In magazinul nostru veti putea gasi lenjerii de pat din bumbac 100%, lenjerii de bumbac ranforce de cea mai buna calitate, lenjerii de pat 3D,cuverturi, pilote si perne din puf de gasca.

Universul pe care dorim sa-l cream este unul unic, croim in atelierul nostru, in fiecare zi,lenjerii de pat ,fete de masa si multe alte produse textile. Le realizam din materiale de calitate, atent alese, astfel incat produsele noastre sa satisfaca toate cerintele clientilor nostrii. Lenjeriile noastre sunt fabricate in Romania, cu grija si atentie pentru detalii, pentru calitate si in special pentru confortul dumneavoastra. Fiind si  producatori, putem executa la cerere si alte dimensiuni si combinatii de culori .

Tot in atelierul nostru realizam si seturi de cearceafuri de pat , cu elastic sau fara, precum si seturi de fete de perna, toate din bumbac 100% intr-o varietate mare de culori.

Daca aveti sau administrati o pensiune sau un hotel, va invitam sa verificati oferta noastra pentru textile horeca, unde veti gasi lenjerii de pat albe, ranforce sau damasc.