Garantia produsului

Garantie comerciala oferita de site-ul nostru este de 30 (treizeci) zile de la achizitionarea oricarui produs textil.

Prin garantia oferita de catre firma noastra se intelege schimbarea produsului cu unul identic sau restituirea sumei platite la achizitionare in cazul in care exista deficient  de fabricatie ale produsului si au fost respectate instructiunile de intretinere aflate pe site si primite cu produsul comandat.

Firma noastra se obliga sa rezolve sesizarile in perioada de garantie cu conditia ca acestea sa indeplineasca conditiile legale stipulate mai jos.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea noastra. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

Garantia este de 30 (treizeci) zile de la data achizitiei, in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in set complet , impreuna cu copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia este pierduta in cazul in care beneficiarul sau alta persoana incearca repararea oricaror defecte aparute.